ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το μήνυμά σας εστάλη επιτυχώς
Συνέβη κάποιο σφάλμα . Παρακαλώ προσπαθήστε ξανά.
Συμπληρώστε το όνομά σας
Συμπληρώστε το επώνυμό σας
Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας
Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας
Παρακαλώ συμπληρώστε το reCAPTCHA

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ HONDOSCENTER
1.    Ποιος είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας;
2.    Ποια προσωπικά δεδομένα σας συλλέγουμε;
3.    Ποιοι οι τρόποι συλλογής των προσωπικών δεδομένων σας;
4.    Ποιες οι αρχές και νομικές βάσεις συλλογής και επεξεργασίας;
5.    Ποιος ο  σκοπός και ποια η νομική βάση της κάθε επεξεργασίας;
6.    Ποιο το νομικό πλαίσιο της Εμπορικής επικοινωνίας μας;
7.    Πόσο χρόνο διατηρούνται τα δεδομένα σας;
8.    Πώς μπορείτε να ενημερώνεσθε και να διαχειρίζεσθε οι ίδιοι τα στοιχεία σας;
9.    Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πώς μπορείτε να τα ασκήσετε;
10.    Ποιες είναι διαδικασίες για την άσκηση των δικαιωμάτων σας;
11.   Τι ισχύει για τη χρήση τραπεζικών καρτών ;
12.   Ποιοι είναι οι τρίτοι αποδέκτες των δεδομένων σας;
13.   Πώς διασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων σας;
14.   Τι ισχύει για τα Cookies;
15.   Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική

Η Εταιρεία μας δίνει προτεραιότητα στον σεβασμό των προσωπικών σας δεδομένων και λαμβάνει εύλογα μέτρα για την τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας σε σχέση με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οι παρακάτω όροι  επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων από την Hondos Center AEE αφορούν τους πελάτες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και τους χρήστες της ιστοσελίδας μας (www.hondoscenter.com) (οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο μέρος με τους όρους χρήσης που διέπουν συνολικά το e-shop).
1.    Ποιος είναι ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας;
1.1.    Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων είναι η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «HONDOS CENTER A.E.E. ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ» με έδρα την Αθήνα, οδός Σταδίου 10 και Ομήρου 4, με ΑΦΜ 099879258, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών, με αρ. μητρώου ΓΕΜΗ 4104501000, αρ. τηλεφώνου 2144169060, αρ. τηλεομοιοτυπίας 210 3231895ηλεκτρονική διεύθυνση info@hondoscenter.gr  (εφεξής η «Εταιρεία»).
1.2.    Στοιχεία Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) TELECOM EXPERTS,  www.telecomexperts.eu, Δεριγνύ 24, 10434 Αθήνα
1.3.    Στοιχεία επικοινωνίας: Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την παρούσα πολιτική απορρήτου και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους εξής τρόπους:
Α) Με τηλεφωνική Εξυπηρέτηση στα τηλέφωνα 2103233304, Δευτέρα έως  Παρασκευή 09:00 πμ-4:30 μμ
Β) Με αποστολή Email στο dataprotection@hondoscenter.gr
Γ) Με αποστολή απλού ταχυδρομείου στην Δ/νση ταχυδρομείου: Κεντρικά Γραφεία Hondos Center, Σταδίου 10 και Ομήρου 4, 10564, Αθήνα

2.    Ποια προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε;

Στα προσωπικά δεδομένα σας ανήκει κάθε πληροφορία που επιτρέπει, είτε από μόνη είτε συνδυαστικά με άλλες, τη μοναδική ταυτοποίησή σας, κατά τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Πρόκειται για πληροφορίες που καταχωρείτε ηλεκτρονικά κατά την εγγραφή σας και τη δημιουργία και διαχείριση Λογαριασμού στο e-shop, όπως ενδεικτικά ονοματεπώνυμο και ηλεκτρονική διεύθυνση (email), για έκδοση τιμολογίου εφόσον το επιθυμείτε, όπως ενδεικτικά ΑΦΜ και Δ.Ο.Υ., για δεδομένα που καταχωρείτε κατά την υποβολή μιας παραγγελίας, όπως ενδεικτικά διεύθυνση παράδοσης προϊόντος και κινητό τηλέφωνο, αλλά και για πληροφορίες που αφορούν τη λειτουργία του eshop, όπως για παράδειγμα πληροφορίες που η Εταιρεία συλλέγει αυτόματα (για παράδειγμα, την ip address σας για την είσοδο και πλοήγησή σας στις σελίδες μας) ή με τη χρήση cookies. Επίσης συλλέγουμε πληροφορίες που αφορούν σε ενδεχόμενο αίτημά σας για εξυπηρέτησή σας, καθώς και στοιχεία που συλλέγουμε αυτόματα σε σχέση με εσάς, όπως τα δεδομένα αγορών σας από την καρτέλα σας και από τις συναλλαγές σας. Λάβετε υπόψη ότι συλλέγουμε δεδομένα που μας ανακοινώνετε ή που ζητούνται σε οποιαδήποτε διάδρασή σας ή επικοινωνία μαζί μας, π.χ. στοιχεία που περιλαμβάνονται σε διαγωνισμούς ή άλλα προγράμματα.  Επιπλέον, είναι δυνατό να συλλέγουμε δεδομένα ως συγκεντρωτικά και μόνον στατιστικά στοιχεία, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα εχέγγυα που δεν επιτρέπουν την ταυτοποίησή σας.

Οι πληροφορίες αυτές καταχωρούνται σε ηλεκτρονικά μέσα, όπως αναγνωριστικά στοιχεία εξοπλισμού ή τερματικών συσκευών σας, υπολογιστή, έξυπνου κινητού, tablet, ιστορικό διαδικτυακών αναζητήσεών σας, log files, cookies κλπ.

3.    Ποιοί οι τρόποι συλλογής των προσωπικών δεδομένων σας ;

Η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά σας δεδομένα για την εκτέλεση εμπορικών συναλλαγών μαζί σας, με τη συναίνεσή σας και την αποδοχή όρων χρήσης κάθε υπηρεσίας μας, όπως ενδεικτικά:  

• όταν επικοινωνείτε με τα γραφεία μας ή με το προσωπικό του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών μας, με καταγραφή, κατόπιν ενημέρωσής σας, του περιεχομένου κλήσεών σας και κάθε επικοινωνίας σας με το τηλεφωνικό μας κέντρο, με τα σχόλια και τις προτιμήσεις σας για αγορές και για έκφραση γνώμης ή σχολίων σας.

• όταν συμπληρώνετε τα στοιχεία σας για την υποβολή της παραγγελίας σας και την ολοκλήρωση της πώλησης και μας δίνετε την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας μας μαζί σας για θέματα εκτέλεσης της συμβατικής μας σχέσης, έκδοσης ή αποστολής τιμολογίου ή απόδειξης παροχής υπηρεσιών καθώς και τις λεπτομέρειες τιμολόγησης και παράδοσης της παραγγελίας σας.

• όταν συμπληρώνετε αίτηση η έντυπο για να ελέγξουμε την ηλικία σας και να διαπιστώσουμε εάν επιτρέπεται κατά νόμο να συμβληθείτε έγκυρα μαζί μας ή εάν χρειάζεται η συναίνεση ή υπογραφή των γονέων/κηδεμόνων σας.

• όταν εγγράφεστε οικειοθελώς σε έντυπους ή ηλεκτρονικούς καταλόγους ώστε να λαμβάνετε έντυπα, ηλεκτρονικά ή με SMS ενημερωτικό υλικό ή άλλο υλικό μάρκετινγκ ή να ανανεώνετε τις προτιμήσεις σας ή κατά τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς, ερωτηματολόγια και έρευνες

• όταν εγγράφεστε οικειοθελώς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (eshop) για την δημιουργία Λογαριασμού σας για την διευκόλυνση των αγορών σας καθώς και για την διατήρηση ιστορικού των αγορών σας

• όταν επισκέπτεσθε ιστοσελίδες μας μέσω των οποίων συλλέγουμε με τη χρήση cookies πληροφορίες από την τερματική σας συσκευή, όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου διαδικτύου σας (IP), το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, ο τύπος και η έκδοση προγράμματος περιήγησής σας (browser) κλπ.

• όταν συνάπτουμε εμπορικές συνεργασίες με τρίτους, δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την παρακολούθηση της εξέλιξης της συναλλακτικής σχέσης προς υλοποίηση της εμπορικής μας συνεργασίας

• όταν λαμβάνουμε έγγραφα, αιτήματα, παραγγελίες, δικόγραφα, εντάλματα κλπ. τρίτων φορέων, όπως εποπτικές, εισαγγελικές, δικαστικές, φορολογικές αρχές, για την διερεύνηση εγκλημάτων και την προστασία σας έναντι απάτης ή καταπολέμησης κάθε μορφής εγκληματικότητας και προσβολής εννόμων αγαθών.  

4.    Ποιες οι αρχές και νομικές βάσεις της συλλογής και επεξεργασίας;

Η Εταιρεία και το εκπαιδευμένο προσωπικό της εφαρμόζει όλες τις Αρχές Επεξεργασίας του ΓΚΠΔ 2016/679 (νομιμότητα, αντικειμενικότητα, διαφάνεια, περιορισμός σκοπού, ελαχιστοποίηση δεδομένων, ακρίβεια, περιορισμός χρόνου αποθήκευσης, ακεραιότητα, εμπιστευτικότητα και λογοδοσία). Η Εταιρεία προστατεύει και διασφαλίζει τα όλα Δικαιώματά σας ως προς τη χρήση των Προσωπικών Δεδομένων σας (ενημέρωση, πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμός επεξεργασίας, φορητότητα, εναντίωση και μη αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων βάσει προφίλ, όπως εξειδικεύονται στην ελληνική νομοθεσία). Τα ανωτέρω ισχύουν χωρίς καμία διάκριση και εφαρμόζονται σε όλες τις επεξεργασίες που διενεργούν και σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουν τα καταστήματα  HONDOS CENTER.
Οι νομικές βάσεις της συλλογής και επεξεργασίας είναι οι εξής :

α) η συγκατάθεσή σας
ι) για την εγγραφή σας και τη δημιουργία Λογαριασμού στο e-shop
ii)  για λήψη επικοινωνίας από την Εταιρεία για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών (π.χ. όταν ζητάτε ο ίδιος από την Εταιρεία να επικοινωνήσει μαζί σας ή να διαχειριστεί ένα θέμα σας)
 iii) για λήψη άμεσης εμπορικής επικοινωνίας από την Εταιρεία (στο κινητό σας ή στο email σας ή σε πολυμέσα)
Όταν μας δίνετε την συγκατάθεσή σας για οποιοδήποτε από τα ανωτέρω μπορείτε να την άρετε οποτεδήποτε για το μέλλον με επικοινωνία στα στοιχεία της Εταιρείας καθώς και με διαγραφή (unsubscribe) στο αντίστοιχο υπερκειμενικό σύνδεσμο στο email επικοινωνίας ή sms ή multimedia messages (π.χ. viber) ή με πρόσβαση στο στον Λογαριασμό σας στο e-shop (εφόσον διαθέτετε).

β) το έννομο συμφέρον μας  

ι) για την ασφάλεια του Λογαριασμού σας και την ταυτοποίησή σας όπου απαιτείται, που είναι και προς όφελός σας για την αποφυγή απάτης ή περιστατικού παραβίασης ασφαλείας,

ιι) για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και την διαχείριση και βελτιστοποίηση των τεχνικών συστημάτων, την εμπορική μας ανάπτυξη καθώς και την διενέργεια εμπορικών προγραμμάτων και συνεργασιών,

ιιι) για την υιοθέτηση εργαλείων/μέσων εξυπηρέτησης των πελατών πριν και μετά την πώληση καθώς και για να διαχειριζόμαστε το οποιοδήποτε ζήτημά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με βάση και τις ανάγκες σας προς όφελός σας ως είναι ευλόγως αναμενόμενο από μια εμπορική εταιρεία.

ιv) για άμεση εμπορική επικοινωνία μαζί σας όταν είστε πελάτης μας (δηλαδή προβείτε σε αγορά ή συναλλαγή μαζί μας)

v) για στατιστική ανάλυση και επεξεργασία συγκεντρωτικών στοιχείων για την βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, χωρίς να ταυτοποιείται συγκεκριμένο υποκείμενο και χωρίς να θίγονται τα δικαιώματα και οι ελευθερίες των υποκειμένων των δεδομένων.

Όταν η νομική βάση είναι το έννομο συμφέρον, έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην ανωτέρω επεξεργασία ανά περίπτωση επεξεργασίας. Επισημαίνεται ωστόσο ότι η Εταιρεία δικαιούται να επικαλεστεί επιτακτικούς και νόμιμους λόγους για να συνεχίσει την επεξεργασία αυτή (πχ. φορολογικές υποχρεώσεις, άρση αμφισβητήσεων κλπ) .

γ) η εκτέλεση της συμβατικής σχέσης που αναλαμβάνει η Εταιρεία να εκπληρώσει προς εσάς στο πλαίσιο της σύμβασης αγοραπωλησίας προϊόντων από το eshop.

δ) η συμμόρφωση με την νομική υποχρέωση της εταιρείας προς τήρηση των φορολογικών υποχρεώσεων και διατάξεων καθώς και λοιπών νομικών προϋποθέσεων κατά την εκτέλεση της σύμβασης (π.χ. ενημέρωσής σας για τα στοιχεία της παραγγελίας σας, για την παράδοση ων προϊόντων κλπ)

5.    Ποιος ο σκοπός και ποιά η νομική βάση της επεξεργασίας;

Σκοπός Επεξεργασίας    Νομική Βάση Επεξεργασίας

Εγγραφή – Δημιουργία και Διαχείριση Λογαριασμού στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.hondoscenter.com (εφεξής το «e-shop»)

    α) η συγκατάθεσή σας για την εγγραφή σας και τη δημιουργία Λογαριασμού στο e-shop.
β) το έννομο συμφέρον μας για την ασφάλεια του λογαριασμού σας και την ταυτοποίησή σας όπου απαιτείται



Εκτέλεση της παραγγελίας σας από το e-shop ή τηλεφωνικά και συγκεκριμένα:

-    υποβολή παραγγελίας από τον πελάτη
-    καταχώρηση παραγγελίας
-    τιμολόγηση προϊόντων
-    παράδοση προϊόντων στον πελάτη
-    υπαναχώρηση ή επιστροφή προϊόντος από άλλη αιτία
-    παρακολούθηση παραγγελίας
-    ενημέρωσή σας για την παραγγελία σας καθώς και για την εξέλιξη αυτής
-    επεξεργασία και εν γένει διαχείριση παραγγελιών

    α) η εκτέλεση της συμβατικής σχέσης
β) η συμμόρφωση με έννομες υποχρεώσεις μας  

Λειτουργία του eshop που περιλαμβάνει:
-    τεχνική αρτιότητα και ασφάλεια
-    βελτιστοποίηση των εμπορικών διαδικασιών και των τεχνικών συστημάτων
-    υιοθέτηση εμπορικών και επιχειρηματικών μοντέλων, προγραμμάτων και συνεργασιών

    α) Το έννομο συμφέρον της εταιρείας μας για την λειτουργία του eshop μας τεχνικά άρτια και με ασφάλεια  
β) Το έννομο συμφέρον της εταιρείας μας για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και την διαχείριση και βελτιστοποίηση των τεχνικών συστημάτων.
Εξυπηρέτηση πελάτη που περιλαμβάνει:
-    Επικοινωνία από τον πελάτη στα μέσα επικοινωνίας της Εταιρείας (συμβατικά μέσα, email ή τηλεφωνικό κέντρο, ή σε πολυμέσα επικοινωνίας π.χ. viber ή σε άλλο μέσο, social media)
-    Επικοινωνία από την Εταιρεία κατόπιν αιτήματος του πελάτη στα στοιχεία που δίνει ο πελάτης
-    Εξυπηρέτησή του γενικότερα για θέματα που σχετίζονται με την εταιρεία, το eshop, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τους διαγωνισμούς που εκάστοτε υλοποιεί, εγγυήσεις που τυχόν παρέχει, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας κλπ
-    εν γένει διαχείριση και βελτιστοποίηση της εμπειρίας και της εξυπηρέτησης του χρήστη στο eshop
    α) συμμόρφωση με την έννομη υποχρέωση της Εταιρείας για την υιοθέτηση εργαλείων/μέσων εξυπηρέτησης των πελατών πριν και μετά την πώληση
β) το έννομο συμφέρον της εταιρείας να βελτιστοποιεί τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών της
γ) η συγκατάθεσή σας για λήψη επικοινωνίας από την Εταιρεία για εξυπηρέτηση πελατών
Στατιστική ανάλυση που περιλαμβάνει:
- Αξιολόγηση και βελτίωση επιχειρηματικών διαδικασιών
για την καλύτερη ανταπόκριση και διαχείριση του e-shop
- Έρευνα ή/και ανάλυση για την καλύτερη κατανόηση
των αναγκών των πελατών του e-shop
- Αξιολόγηση για την δημιουργία νέων προγραμμάτων, προσφορών κλπ
    Το έννομο συμφέρον της Εταιρείας για την περαιτέρω συμβατή επεξεργασία συγκεντρωτικών δεδομένων για την βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της
Τα προαιρετικά στοιχεία που συμπληρώνετε για τους ακόλουθους σκοπούς
1.    Εκτέλεση της σύμβασης πώλησης προϊόντων μέσω του e-shop
2.    Στατιστική ανάλυση
3.    Εμπορική Επικοινωνία (εφόσον συντρέχει αντίστοιχη νομική βάση επικοινωνίας)    Η προηγούμενη συγκατάθεσή σας που μας την δίνετε με την συμπλήρωση των στοιχείων αυτών.


6. Ποιο το νομικό πλαίσιο της εμπορικής επικοινωνίας μας ;
Είναι αυτό που καθορίζει η νομοθεσία περί προστασίας καταναλωτή (ν. 2251/1994) και η νομοθεσία ιδιωτικότητας (ΓΚΠΔ 2016/679), καθώς και περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του ν. 2472/1997 (ν. 3471/2006), ως εκάστοτε ισχύουν.

6.1. Σκοπός επεξεργασίας και νομική βάση

Σκοπός Επεξεργασίας    Νομική Βάση Επεξεργασίας
Άμεση Εμπορική Επικοινωνία:
Συνίσταται σε γενική ενημέρωσή σας για:
-    Προωθητικές ενέργειες, δώρα, προσφορές
-    εν γένει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας
-    την εθελοντική συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς.  
    Η προηγούμενη συγκατάθεσή σας.

Μπορείτε να την άρετε οποτεδήποτε με επικοινωνία στα στοιχεία της Εταιρείας, καθώς και με διαγραφή (unsubscribe) στον αντίστοιχο υπερκειμενικό σύνδεσμο στο email επικοινωνίας ή sms ή multimedia messages (π.χ. viber) ή με πρόσβαση στον ειδικό πίνακα διαχείρισης των δεδομένων σας, εφόσον έχετε Λογαριασμό στο e-shop
Άμεση Εμπορική Επικοινωνία σε ΠΕΛΑΤΕΣ της Εταιρείας     Το έννομο συμφέρον της Εταιρείας για την επεξεργασία των δεδομένων των πελατών της (δηλ. προσώπων των οποίων τα στοιχεία επικοινωνίας τα έχουμε αποκτήσει νομίμως στο πλαίσιο πώλησης των προϊόντων μας) για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης .

Μπορείτε να ζητήσετε την διακοπή της επικοινωνίας (opt-out) με το πάτημα του κουμπιού διαγραφής σας [unsubscribe] στο e-mail ή στο μήνυμα στο κινητό σας, ή επικοινωνώντας σε οποιοδήποτε στοιχείο επικοινωνίας της Εταιρείας μας.



6.2. Όπου για την πραγματοποίηση της εμπορικής επικοινωνίας απαιτείται συγκατάθεση, μπορείτε να επιλέξετε να λάβετε εμπορική επικοινωνία από εμάς σε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που θα μας δηλώσετε. Σε περίπτωση που μας δώσετε συγκατάθεση για επικοινωνία χωρίς δήλωση συγκεκριμένης ηλεκτρονικής διεύθυνσης αλληλογραφίας, θα χρησιμοποιήσουμε το email επικοινωνίας που μας δώσατε κατά την εγγραφή σας.
6.3.Θέλουμε να απολαμβάνετε την ανάγνωση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων μας και προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς το περιεχόμενο τους μετράμε και αποθηκεύουμε τα ποσοστά ανοίγματος μηνυμάτων και click, δηλαδή εάν ανοίγετε ηλεκτρονικά μας μηνύματα, ποιο το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που ανοίγετε, καθώς και το αν και γιατί τα ηλεκτρονικά μας μηνύματα μπορεί ενδεχομένως να μην έχουν παραδοθεί. Μπορεί επίσης να κάνουμε χρήση αυτών των δεδομένων για στατιστικούς σκοπούς. Οι ανωτέρω πράξεις επεξεργασίας βασίζονται στο έννομο συμφέρον μας προς βελτιστοποίηση της επικοινωνίας μας μαζί σας.

7.    Πόσο χρόνο διατηρούνται τα δεδομένα σας;
7.1.    Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζετε να αλληλεπιδράτε με εμάς και είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση των σκοπών επεξεργασίας που περιγράφονται ανωτέρω (για παράδειγμα εάν διατηρείτε Λογαριασμό, αν είστε εγγεγραμμένοι για να λαμβάνετε εμπορική επικοινωνία από εμάς, αν  κάνετε μία αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημά, αν λαμβάνετε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό, για φορολογικούς σκοπούς κλπ. Τα δεδομένα παραμένουν στη βάση του eshop έως ότου αιτηθείτε τη διαγραφή τους (πχ σε περίπτωση αίτησης διαγραφής του λογαριασμού σας), εκτός αν η διατήρησή τους επιβάλλεται βάσει υποχρέωσης εκ του νόμου (πχ φορολογικούς σκοπούς) Σε κάθε περίπτωση τα δεδομένα διαγράφονται αμέσως μετά την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους τηρούνται, ενώ κάποια δεδομένα (πχ τυχόν δεδομένα παραγγελιών) διατηρούνται ανώνυμα ή ψευδωνυμοποιημένα για σκοπούς στατιστικής ανάλυσης.
7.2.    α) Τα δεδομένα επικοινωνίας σας καθώς και τα δεδομένα των προσωπικών σας επιλογών για σκοπούς εμπορικής επικοινωνίας μαζί σας τα διατηρούμε για πέντε (5) έτη από την τελευταία επικοινωνία σας μαζί μας (π.χ. πραγματοποίηση αγοράς, επικοινωνία με call center, συμμετοχή σε διαγωνισμό). ή
β) μέχρι την άρση της συγκατάθεσής σας για καθέναν από τους ανωτέρω σκοπούς επεξεργασίας, οπότε η Εταιρεία διαγράφει τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν τα χρησιμοποιεί εφεξής (με εξαίρεση όσα δεδομένα οφείλει να διατηρεί βάσει της εκτέλεσης της σύμβασης ή/και σε εκπλήρωση υποχρέωσης της εκ του νόμου π.χ. φορολογικές υποχρεώσεις).
7.3.    Επίσης οι κλήσεις που πραγματοποιείτε στο call center καταγράφονται και διατηρούνται για τρεις (3) μήνες.

8.    Πώς μπορείτε να ενημερώνεσθε και να διαχειρίζεσθε οι ίδιοι τα στοιχεία σας;
8.1.    Επικοινωνώντας μαζί μας στο dataprotection@hondoscenter.gr της Εταιρείας
8.2.    Μέσω του Λογαριασμού σας στο e-shop, εφόσον έχετε δημιουργήσει Λογαριασμό κατά την εγγραφή σας στο e-shop.
8.2.1.    Στον Λογαριασμό αποκτάτε πρόσβαση με την εισαγωγή του e-mail σας ως ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης που θα δημιουργήσετε (τον οποίο οφείλετε να τηρείτε μυστικό και να διαφυλάσσετε πάντοτε καθώς και να ενημερώσετε την Εταιρεία σε περίπτωση απώλειας ή μη εξουσιοδοτημένης χρήσης). Ο κωδικός πρόσβασης κρυπτογραφείται και δεν είναι δυνατή η ανάκτησή του.

9.    Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πώς μπορείτε να τα ασκήσετε;
Τα δικαιώματά σας μπορείτε να τα ασκήσετε στα στοιχεία επικοινωνίας της Εταιρείας
Προς διευκόλυνσή σας, παραθέτουμε κατωτέρω αναλυτικό πίνακα με τα δικαιώματά σας και την σχετική επεξήγηση (η αναφορά σε άρθρα κατωτέρω αφορά στον Γενικό Κανονισμό περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων 679/2016):
Δικαίωμα    Επεξήγηση
Πρόσβασης (άρθρο 15)    Μπορείτε να μας ζητήσετε να:
• επιβεβαιώσετε αν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.
• να σας δώσουμε πρόσβαση σε όποια δεδομένα δεν έχετε στη διάθεσή σας
• να σας παράσχουμε άλλες πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως ποια δεδομένα έχουμε, γιατί τα χρησιμοποιούμε, σε ποιον τα γνωστοποιούμε, εάν τα διαβιβάζουμε στο εξωτερικό και πώς τα προστατεύουμε, για πόσο καιρό τα κρατάμε, ποια δικαιώματα έχετε, πώς μπορείτε να υποβάλετε μια καταγγελία, από πού πήραμε τα δεδομένα σας (στο βαθμό που δεν έχουν ήδη δοθεί πληροφορίες στην παρούσα Πολιτική).
Διόρθωσης (άρθρο 16)    Μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε ανακριβή προσωπικά δεδομένα.
Μπορούμε να επιδιώξουμε να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των δεδομένων προτού τα διορθώσουμε.
Διαγραφής (άρθρο 17)    Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα:
• οποτεδήποτε όταν δεν χρειάζονται πλέον για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν ή
• αν έχουν υποστεί παράνομη επεξεργασία
Μπορούμε να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας εάν η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη:
-    για τη συμμόρφωση με μια νομική υποχρέωση
-    για την εκπλήρωση άλλου νόμιμου σκοπού ή άλλης νομικής βάσης ή
-    για τη σύσταση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών απαιτήσεων της Εταιρείας μας.
-    Η διαδικασία double opt in δεν θα είναι διαθέσιμη σε περίπτωση επανεγγραφής διαγραφέντος χρήστη στο ενημερωτικό newsletter μας
Περιορισμού επεξεργασίας (άρθρο 18)    Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να περιορίσουμε (δηλ. να διατηρήσουμε αλλά να μη χρησιμοποιήσουμε) τα προσωπικά σας δεδομένα, όταν:
• η ακρίβειά τους αμφισβητείται (βλέπε Διόρθωση), ώστε να μπορέσουμε να επαληθεύσουμε την ακρίβειά τους ή
• η επεξεργασία είναι παράνομη, αλλά δεν θέλετε να διαγραφούν ή
• δεν είναι πλέον απαραίτητη για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν, αλλά εξακολουθούμε να τα χρειαζόμαστε για την θεμελίωση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών απαιτήσεων ή υπάρχει άλλος νόμιμος σκοπός επεξεργασίας ή άλλη νομική βάση.
Φορητότητας (άρθρο 20)    Όταν η επεξεργασία βασίζεται στην συγκατάθεσή σας, ή στην εκτέλεση σύμβασης και γίνεται με αυτοματοποιημένα μέσα, μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να παράσχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε δομημένη μορφή που χρησιμοποιείται ευρέως, σε μορφή μηχανικής ανάγνωσης ή μπορείτε να ζητήσετε να μεταφερθούν απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Ωστόσο το δικαίωμα αυτό, βάσει του νόμου, αφορά μόνον τα δεδομένα που έχουν χορηγηθεί από το ίδιο το υποκείμενο και όχι αυτά που συνάγονται από τον υπεύθυνο επεξεργασίας επί τη βάσει των δεδομένων που του έχει χορηγήσει το υποκείμενο
Εναντίωσης (άρθρο 21)    Μπορείτε να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή σε οποιαδήποτε επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, η οποία έχει ως νομική βάση το έννομο συμφέρον της Εταιρείας ή την εκπλήρωση καθήκοντος που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον.
Εφόσον ασκήσετε το δικαίωμα εναντίωσης, η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να αποδείξει ότι έχει επιτακτικούς και νόμιμους λόγους επεξεργασίας που υπερτερούν των δικαιωμάτων και των ελευθεριών του υποκειμένου.
Ανθρώπινης παρέμβασης στην αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ (άρθρο 22)    Έχετε το δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην αυτοματοποιημένη ατομική λήψη αποφάσεων, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, να αιτηθείτε ανθρώπινη παρέμβαση, να εκφράσετε την άποψή σας και να αμφισβητήσετε την απόφαση που ελήφθη βάσει της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας.
Άρση συγκατάθεσης (opt-out)    Δικαιούστε να άρετε την συγκατάθεσή σας, όπου προβλέπεται ως βάση της επεξεργασίας η λήψη της συγκατάθεσης. Η άρση γίνεται για το μέλλον.


10.    Ποιες είναι οι διαδικασίες για την άσκηση των δικαιωμάτων σας ;

Ταυτοποίηση    Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την εμπιστευτικότητα όλων των αρχείων που περιέχουν προσωπικά δεδομένα και διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε από εσάς απόδειξη της ταυτότητάς σας αν υποβάλλετε αίτημα άσκησης των δικαιωμάτων σας σχετικά με τα εν λόγω αρχεία.
Κόστη    Δεν θα σας επιβαρύνουμε με κόστος για την άσκηση των δικαιωμάτων σας σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός εάν, όπως προβλέπει ο νόμος, το αίτημά σας για πρόσβαση σε πληροφορίες είναι αβάσιμο ή υπερβολικό, οπότε έχουμε δικαίωμα να χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση, θα σας ενημερώσουμε για τυχόν χρεώσεις πριν ολοκληρώσουμε το αίτημά σας.
Χρονοδιαγράμματα    Στόχος μας είναι να απαντήσουμε σε τυχόν έγκυρα αιτήματα το αργότερο εντός ενός (1) μηνός από τη λήψη τους, εκτός εάν είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλει αρκετά αιτήματα. Θα σας ενημερώσουμε εάν πρόκειται να χρειαστούμε περισσότερο από έναν (1) μήνα για τους λόγους που παρατίθενται ανωτέρω. Μπορεί να σας ρωτήσουμε αν μπορείτε να μας πείτε τι ακριβώς θέλετε να λάβετε ή τι είναι αυτό ακριβώς που σας απασχολεί. Αυτό θα μας βοηθήσει να ενεργήσουμε πιο γρήγορα το αίτημά σας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρετε συγκεκριμένα και αληθή στοιχεία ή/και πραγματικά περιστατικά για να μπορέσουμε να απαντήσουμε ή/και να ικανοποιήσουμε με ακρίβεια το αίτημά σας, άλλως επιφυλασσόμαστε για τυχόν σφάλματα τα οποία εκφεύγουν του ελέγχου μας. Επίσης η Εταιρεία μας δύναται να αποκρούσει αιτήματα που είναι αβάσιμα ή υπερβολικά ή καταχρηστικά ή κακόπιστα ή εν γένει παράνομα, στο πλαίσιο των προβλέψεων του νόμου.

Καταγγελία σε Εποπτική αρχή: Έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην τοπική Εποπτική Αρχή σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας για την εξεύρεση λύσης στο οποιοδήποτε πρόβλημά σας. Στην Ελλάδα, η εποπτική αρχή για την προστασία δεδομένων είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα – ΑΠΔΠΧ (www.dpa.gr).   

11.    Τι ισχύει για τη  χρήση τραπεζικών καρτών ;
11.1. Συλλογή ή / και Εξαργύρωση πόντων στο eshop μας: Στο πλαίσιο τυχόν συνεργασίας της εταιρείας μας με προγράμματα  επιβράβευσης τραπεζών για την συλλογή πόντων ή / και την εξαργύρωσή τους από εσάς στο eshop μας, αποκτούμε πρόσβαση μόνον σε όσα δεδομένα σας είναι απολύτως απαραίτητα για την συλλογή ή / και εξαργύρωση των πόντων σας στο eshop για τις πραγματοποιούμενες σε αυτό συναλλαγές μεταξύ του κατόχου της κάρτας και της Εταιρείας.
11.2. Νομική βάση επεξεργασίας αποτελεί η εκτέλεση της συμβατικής υποχρέωσης για την εκτέλεση του προγράμματος επιβράβευσης μέσω της χρήσης τραπεζικής κάρτας σας στις αγορές σας στο eshop μας για συλλογή ή / και εξαργύρωση πόντων. Μετά την αγορά σας μέσω κάρτας θα λάβετε ενημερωτική ηλεκτρονική επικοινωνία από την τράπεζα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας δηλώσατε για την κάθε συναλλαγή σας μαζί μας.

12.    Ποιοί είναι οι τρίτοι αποδέκτες των δεδομένων σας ;
12.1. Για τη λειτουργία του e-shop και την εκπλήρωση των συμβατικών της υποχρεώσεων, η Εταιρεία μας συνεργάζεται με τρίτες εταιρείες οι οποίες αποκτούν πρόσβαση μόνον σε όσα δεδομένα σας είναι απολύτως απαραίτητα για την εγγραφή σας στο e-shop, τη διαχείριση του λογαριασμού σας, την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης αγοραπωλησίας και την εν γένει παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς, τη λειτουργική και μηχανογραφική οργάνωση της ιστοσελίδας μας καθώς και τη βελτιστοποίηση των προϊόντων και υπηρεσιών μας.
Κατά τη διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων σας, εξασφαλίζουμε συνεχώς το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Ως εκ τούτου, τα δεδομένα σας θα διαβιβάζονται μόνο στους παρόχους υπηρεσιών και σε συνεργαζόμενες εταιρείες, οι οποίες έχουν επιλεγεί προσεκτικά και δεσμεύονται με σύμβαση εκ των προτέρων. Ενδεικτικά, τέτοιες συνεργαζόμενες εταιρίες είναι η εταιρεία που υποστηρίζει και φιλοξενεί τεχνικά το eshop, η μεταφορική/ταχυδρομική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τις παραδόσεις των προϊόντων, οι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών (πχ τράπεζες, οργανισμοί πληρωμών, PayPal).
Διευκρινίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής, δεν καταγράφουμε ούτε αποθηκεύουμε τις πληροφορίες πληρωμής κατά τη συναλλαγή αυτή, πχ. αριθμούς πιστωτικών καρτών κ.ά.. Εσείς παρέχετε αυτές τις πληροφορίες απευθείας στον αντίστοιχο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών αποκλειστικά. Επίσης, σε περίπτωση που μέσω της ιστοσελίδας μας οδηγείστε σε ιστοσελίδες τρίτων, συνεργατών ή μη της Εταιρείας μας, η Εταιρεία μας ουδεμία ανάμειξη έχει σε τυχόν συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας που πραγματοποιείται από τους διαχειριστές των τρίτων ιστοσελίδων στις οποίες εισέρχεστε. Ως εκ τούτου, καλείστε να συμβουλεύεστε την αντίστοιχη πολιτική απορρήτου στην εκάστοτε ιστοσελίδα την οποία επισκέπτεστε.  
12.2. Η Εταιρεία διατηρεί κατά κανόνα τα προσωπικά σας δεδομένα εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ). Σε περίπτωση που πρόκειται να διαβιβασθούν δεδομένα σε τρίτες χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου για τις οποίες δεν υφίσταται απόφαση επάρκειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή σε Διεθνείς Οργανισμούς, θα λαμβάνονται όλες οι κατάλληλες εγγυήσεις που προβλέπονται στην ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σχετικά με τις διαβιβάσεις προς τρίτες χώρες και θα αναρτώνται οι σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας,  www.hondoscenter.com

13.    Πώς διασφαλίζεται η ασφάλεια των δεδομένων σας;
Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών σας δεδομένων (πχ Firewalls, Access rights control, domain controller, lan segmentation, antivirus, partially encrypted information).
Τα στοιχεία που υποβάλλετε στην Εταιρεία διαχειρίζονται αποκλειστικά από ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας που τελεί υπό τον έλεγχό της αντίστοιχα και μόνο κατ’ εντολή της και από τους αποδέκτες, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Για τη διεξαγωγή της επεξεργασίας η Εταιρεία επιλέγει πρόσωπα με αντίστοιχα επαγγελματικά προσόντα που παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις από πλευράς τεχνικών γνώσεων και προσωπικής ακεραιότητας για την τήρηση του απορρήτου. Η Εταιρεία μέσω και των αντίστοιχων συμβατικών δεσμεύσεων και των συνεργατών της, λαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία και τη διασφάλιση του απορρήτου, της εμπιστευτικότητας και της ακεραιότητας των προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια αυτών στο περιβάλλον της πλατφόρμας τελεί υπό την επιφύλαξη λόγων που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής της, καθώς και λόγων που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναμία του δικτύου που δεν ελέγχεται από την Εταιρία ή λόγων ανωτέρας βίας ή τυχηρών γεγονότων.

Οφείλετε να μη γνωστοποιείτε τα στοιχεία/τον κωδικό πρόσβασης του Λογαριασμού σας και ειδικότερα να διαφυλάσσετε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε αυτόν από τρίτα άτομα.
14.    Τι ισχύει για τα Cookies;
i.    Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας για να είναι λειτουργική ή πιο αποδοτική στη λειτουργία της, για τη βελτίωση της πλοήγησής σας, για να σας παρέχουμε τις πλήρεις δυνατότητες της ιστοσελίδας και για να διασφαλίσουμε την ορθή εμφάνιση του περιεχομένου.
ii.    Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε μια ψηφιακή πλατφόρμα, τα οποία, στη συνέχεια, χρησιμοποιούνται ως μέσο αναγνώρισης του υπολογιστή σας. Τα cookies που τοποθετούνται από τον κάτοχο της ψηφιακής πλατφόρμας ονομάζονται «first party cookies». Τα cookies που τοποθετούνται από άλλους ονομάζονται «third party cookies». Τα cookies τρίτου μέρους επιτρέπουν την παροχή δυνατοτήτων ή λειτουργιών τρίτου μέρους (όπως αναλυτικά στοιχεία, διαφημίσεις και βίντεο) στην ψηφιακή πλατφόρμα ή μέσω αυτής. Τα μέρη που τοποθετούν τα third party cookies μπορούν να αναγνωρίσουν τη συσκευή σας τόσο όταν επισκέπτεται την ψηφιακή μας πλατφόρμα όσο και όταν επισκέπτεται ορισμένες άλλες ψηφιακές πλατφόρμες.
iii.    Τα cookies εγκαθίστανται μόνο εφόσον αποδεχθείτε την εγκατάστασή τους κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Με την αποδοχή των cookies κατά την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας, δηλώνετε ρητώς ότι έχετε αναγνώσει και κατανοήσει τις ειδικότερες προϋποθέσεις και όρους που αφορούν στην εγκατάσταση, τη λειτουργία και το σκοπό που εξυπηρετούν τα cookies και παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση τους.
iv.    Εναλλακτικά, μπορείτε να μην αποδεχτείτε τα cookies. Στην περίπτωση αυτή θα εγκατασταθούν μόνον όσα cookies είναι απολύτως τεχνικά και λειτουργικά απαραίτητα για τη λειτουργία του eshop.
v.    Έχετε την δυνατότητα να διαχειριστείτε τη χρήση και την εγκατάσταση των cookies οποτεδήποτε, μέσω ενός panel (πίνακας διαχείρισης), όπου θα μπορείτε να επιλέξετε ποια κατηγορία cookies εξ αυτών επιθυμείτε να αποδεχθείτε και ποιες όχι (ή να ζητήσετε να μην εγκατασταθούν όσα cookies δεν είναι απολύτως τεχνικά απαραίτητα).
vi.    Συγκεκριμένα, τα cookies που χρησιμοποιούνται από την ιστοσελίδα είναι τα ακόλουθα:

A. Απολύτως Απαραίτητα Cookies
Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου. Τα Cookies αυτά σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του ιστότοπου, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή χρήση του καλαθιού αγοράς. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα και χωρίς αυτά, η ομαλή λειτουργία του ιστότοπου δεν είναι δυνατή.

•    VisitorGUID. Visitor cookie. Χρησιμοποιείται για να εξατομικεύει τον χρήστη κατά την περιήγησή του στην σελίδα.
•    VisitorState. Visitor state cookie. Χρησιμοποιείται για να αποθηκεύει τις προτιμήσεις του χρήστη όπως είναι η γλώσσα , η χώρα, το νόμισμα κλπ.
•    ForceClearCartLocalStorage. Χρησιμοποιείται για να αποθηκεύει/διαγράφει το καλάθι του χρήστη και να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη.
•    ROUTEID.XXXX (LNB). Χρησιμοποιείται για να διανέμει την κίνηση από τον load ballancer για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη.
•    SpPlList_XXXX. Χρησιμοποιείται για να καταγράφει τα προϊόντα που εμφανίζονται στο χρήστη και αν βελτιώνει την εμπειρία χρήστη.
•    __cfduid (Cloudflare CDN). Χρησιμοποιείται από το Cloudflare CDN για να βελτιώνει την ταχύτητα της σελίδας.  
•    Logglytrackingsession. Χρησιμοποιείται να εντοπίζει λάθη κατά την διάρκεια της περιήγησης του χρήστη και να τα αναφέρει.
•    Vendd:UserAndVisitorShoppingCartJoin. Χρησιμοποιείται για να επαναφέρει προϊόντα που ο χρήστης έχει τοποθετήσει παλιότερα στο καλάθι του και να τα συγκεντρώνει στο νέο καλάθι του χρήστη.
•    ConsentChecked. Χρησιμοποιείται για να ελέγχει εάν ο επισκέπτης έχει δώσει την συγκατάθεσή του για τα site cookies.
•    ASP.NET Session. Session cookie που αποστέλλεται στον web browser. Αυτό το cookie διαγράφεται όταν κλείσετε τον περιηγητή.
•    CurrentWishlistModel. Χρησιμοποιείται για να αποθηκεύει την λίστα αγαπημένων του χρήστη στον περιηγητή και να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη.
•    CurrentCartModel. Χρησιμοποιείται για να αποθηκεύει το καλάθι του χρήστη στον περιηγητή και να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη.



B. Cookies Λειτουργικότητας/ Προτιμήσεων

Τα cookies λειτουργικότητας επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές σας όπως γλώσσα, currency κ.τ.λ., ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την παροχή υπηρεσιών που έχουν ζητηθεί από το χρήστη, όπως προβολή βίντεο ή χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτά τα cookies, δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους. Στην περίπτωση που απορρίψετε αυτά τα cookies, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα του ιστότοπου μας και να περιοριστεί η πρόσβασή σας στο περιεχόμενό του. Για παράδειγμα σε κάθε κλικ που θα κάνετε στη σελίδα, να σας ζητάει ξανά και ξανά το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

•    PreviousCountryCode. Χρησιμοποιείται για να  αποθηκεύει την προηγούμενη επιλογή του χρήστη στην επιλογή χώρας και να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη.
•    LastViewedProducts. Χρησιμοποιείται για να αποθηκεύει και να εμφανίζει τα προϊόντα που είδε τελευταία ο χρήστης.

Γ. Cookies Στατιστικών

Πρόκειται για τα cookies που αξιοποιούν τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, (για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες). Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για στατιστικούς λόγους και για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

•    _gtm. Google tag manager cookies. Χρησιμοποιείται από την Google για να εφαρμόζει το google tag manager και το google analytics.
•    _ga. Google analytics cookie. Χρησιμοποιείται από την Google για να συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το πώς οι χρήστες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας και να μας βοηθήσει να την βελτιώσουμε.  Χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σε μια ανώνυμη φόρμα, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού επισκεπτών της σελίδας.

Δ. Cookies Marketing

Τα Cookies στόχευσης και διαφήμισης συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειές σας στον διαδικτυακό τόπο. Σκοπός είναι να συλλέξουμε πληροφορίες όπως αριθμό επισκεπτών, αριθμό σελίδων που προβλήθηκαν κλπ, ώστε να βελτιωθούν οι υπηρεσίες που σας παρέχονται, ανάλογα τις προτιμήσεις σας. Όσον αφορά τις διαφημίσεις, παρόλο που ο ιστότοπος μας δεν φιλοξενεί διαφημίσεις, όταν επισκεφτείτε κάποιον τρίτο ιστότοπο ή μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο οποίος χρησιμοποιεί διαφημίσεις, ενδέχεται να δείτε διαφήμιση που σχετίζεται με τον ιστότοπο μας και κάποιο είδος που είχατε δει κατά την πλοήγησή σας σε αυτόν.

•    __atuvc. AddThis cookie. Χρησιμοποιείται για να επιτρέπει την εύκολη διάδραση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
•    fr. Facebook cookie. Χρησιμοποιείται από το Facebook για να παρακολουθεί την δραστηριότητα του χρήστη και να βελτιώνει τις διαφημίσεις του.




8.    Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική
Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε την παρούσα Πολιτική, για παράδειγμα για να συμμορφωθούμε με τις νέες απαιτήσεις που επιβάλλουν ισχύοντες νόμοι, οδηγίες, ή τεχνικές απαιτήσεις ή σε περίπτωση αναθεώρησης διαδικασιών ή πρακτικών μας. Θα σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε αναθεώρηση στην Πολιτική Απορρήτου μας με δημοσίευση της στην ιστοσελίδα www.hondoscenter.com. Επίσης, σας ενθαρρύνουμε να ελέγχετε περιοδικά την παρούσα σελίδα.



Τελευταία ενημέρωση 15/4/2019
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μπορείτε να καλέσετε την Εξυπηρέτηση Πελατών στο
2130394000 από Δευτέρα έως Κυριακή (09.00-21.00)

ή να μας στείλετε e-mail στην διεύθυνση

info@hondoscenter.gr

Για συμβουλές/απορίες ομορφιάς μπορείτε να στείλετε email στο

beauty.helpcenter@hondoscenter.gr

(θα λάβετε απάντηση εντός 2 εργάσιμων ημερών)

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Σταδίου 10 & Ομήρου 4 ΑΘΗΝΑ 10564

FOLLOW OUR HASHTAG

#HONDOSCENTER